Flytt av lager

Flytt av lager

Ibland kan det vara så att man behöver en liten annorlunda flytt som inte är ett bohag eller kontor. Till exempel när ett företag ska flytta sitt lager från en plats till en annan. Det kan handla om ett onlineföretag som behöver större lokaler eller en bättre strategisk plats men även butiker som behöver ett nytt lager som kanske ligger lite längre bort från butiken i sig.

Detta kan man även få hjälp med av professionella flyttfirmor med. De kan ordna så att allt går smidigt och snabbt. Så istället för att sälja ut lagret innan flytt kan man flytta med sig allt till den nya platsen. Då de flesta av sakerna i ett lager redan är förpackade så går en sådan flytt relativt enkelt och flyttfirman kan snabbt köra in allt i en lastbil för transport. Tänk bara på att innan noga märka upp era kartonger så att ni lätt kan placera allt på rätt plats i ert nya lager.

123ink.se berättar om sin erfarenhet av när de flyttade till ett nytt lager:

”Vi har en hel del bläckpatroner och toners på lager för att snabbt kunna skicka ut dessa till våra kunder. Självklart är det ett mål att kunna ha så litet lager som möjligt men ändå kunna tillgodose våra kunders behov. När vi hittade ett lager som låg mycket bättre till rent logistiskt så tvekade vi inte att anlita en flyttfirma för att hjälpa oss med detta. Det gick otroligt smidigt och vi har nu minskat transportsträckan av våra leveranser.”

Back to top