FLYTTSTÄD

Vill ni slippa flyttstäd?

Vid en flytt har man så mycket att ta hand om så det kan vara skönt att lämna över flyttstädningen till någon annan. En professionell städfirma vet vilka krav som ställs på en flyttstädning så du slipper få backning på din städning och göra om det igen.

Så lämna flyttstädningen åt de professionella och koncentrera dig på allt annat som kommer med en flytt. Glöm inte att även boka fönsterputs till din flyttstädning.

Hur ska man då välja städfirma för sin flyttstädning? Det finns många att välja mellan. Här kommer några tips för hur du kan tänka:

  • Vad säger andra? Finns det recensioner att läsa online om vad andra tycker som har anlitat detta städföretag?
  • Var har de sitt kontor? Behöver du betala reseersättning så kan det vara värt om det inte ligger för långt bort.
  • Har personalen bra arbetsvillkor?
  • Har de erfarenhet från flyttstädningar? Det är inte samma sak att göra en hemstädning som en flyttstädning. Det finns krav på hur en flyttstädning ska genomföras. Om de inte har den kunskapen kan ni riskera att få anmärkning på detta vid flytt.

Spara tid och anlita någon för flyttstäd

Du sparar tid som du behöver för flytten, samtidigt som du inte behöver oroa dig över städningen. Om den som flyttar in efter dig inte är nöjd med städningen tar städföretaget fullt ansvar.

En annan positiv sak är att du kan nyttja RUT-avdraget vilket gör att kostnaden för din flyttstädning blir ännu lägre. Hitta gärna en städfirma Stockholm som erbjuder både flyttstädning och fönsterputs så blir det ännu mindre jobb för dig.

Så släng dig ner i soffan i din mys hoodie och länkatill en städfirma som tar hand om flyttstädningen.

Back to top