UTLANDSFLYTT

UTLANDSFLYTT

När man ska flytta utomlands finns det otroligt mycket på den där att göra listan. En sak är hur man ska få med sig alla sina saker. Kanske ska ni flytta alla möbler och saker eller bara en del av ert bohag. Vilket som finns det flera olika alternativ.

Beroende på vart i världen man ska flytta kan ens bohag skickas med båt, flyg, tåg eller lastbil. Vad som är bäst och mest prisvärt beror helt på vart ni ska flytta. Det är ju helt olika förhållande om man ska flytta från Sverige till Schweiz eller från Sverige till Malaysia.

Man får tänka på att räkna med att det kan hända att sakerna tar ett tag att komma fram. Skickar man till exempel med båt till Malaysia kan det ta ett par månader för transporten att komma fram. Därför är det viktigt att se till att man har ett boende som fungerar under den tid ens bohag transporteras. Det är såklart lättare om transporten sker med lastbil en kortare sträcka då kan sakerna vara framme på någon enstaka dag.

Kolla upp flera olika alternativ och se vilket som passar dig bäst. Väg in pris, tid och säkerhet. Hur viktiga är just sakerna du transporterar för dig? Är det viktigaste ett lågt pris eller att du kan känna dig säkrare på att allt kommer fram helt och i tid?

Back to top