Är du ute efter en ”flytta utomlands checklista”? Då har du kommit helt rätt. I denna artikel går vi igenom vad man ska göra med alla möbler, inredning och andra prylar vid en utlandsflytt.

Läs mer…

Att tänka på vid möbelflytt

Är det dags att flytta? I denna artikel går vi igenom saker som kan vara bra att tänka på vid möbelflytt.

Läs mer…

Hyra flyttkartonger vs att köpa – vad är bäst?

Undrar du om det är bäst att hyra flyttkartonger eller om det är bättre att köpa? Då har du kommit helt rätt. I denna korta guide ska vi gå igenom för-och nackdelarna med båda alternativen och landar till sist i en rekommendation.

Läs mer…

Checklista flytt – glöm inte detta när du flyttar

Letar du efter en checklista flytt? Varje år flyttar 800 000 personer och är man mellan 20 och 30 så har man flyttat i genomsnitt 4 gånger under sitt liv. Vi tänkte därför passa på att bjuda på en liten guide eller ”checklista flytt” som man kan ha som stöd när det är dags för denna livsförändrande händelse.

Läs mer…

4 tips vid möbeltransport

Letar du efter tips vid möbeltransport? Vid flytt är det mycket möbler som ska flyttas och det kan många gånger bli väldigt tungt. I denna artikel går vi därför igenom våra bästa tips vid möbeltransport.

Läs mer…

5 tips när du ska flytta piano

Ska du flytta piano? Det finns mycket att tänka på vid flytt av piano och det är dessutom väldigt tungt. Här är våra 5 bästa tips för att allt ska gå så smärtfritt som möjligt.

Läs mer…

Flyttstädning tips

Ifall du planerar att flytta så har du troligtvis många saker att tänka på. Flyttstädningen är också troligtvis en utav dem. I denna guide tänkte vi därför gå igenom våra bästa tips för att göra flyttstädningen så enkel som möjligt.

Läs mer…